Keep updated, our news,
experiences & future development

Nieuws & Stories

Onze bosklassen verliepen nog nooit zo goed

Het schoolsecretariaat aan het woord:
Enkele maanden kwamen we in contact met het team van Ordolio. We zochten achter een degelijke oplossing voor de communicatie met ouders voor onze bosklasse. Maar ook een oplossing voor documenten, medische fiches van leerlingen, auteursrechten voor foto’s als ouders niet graag wensen dat hun kinderen op social media of onze website terecht komen.
We zochten vooral een manier om op een vloeiende en gemakkelijke wijze de financiën van elke leerling te ontvangen, zonder al te veel ingewikkelde administratie en opvolging.

Onze buitenschoolse activiteitsmodule ten top!

Ordolio heeft volledig voldaan in onze behoefte. Nog nooit hebben we zo gestructureerd en vlot alle documenten, inschrijvingen, medische fiches van elke leerling en betalingen ontvangen.
Alles zeer overzichtelijk en geordend.
Onze leerkrachten die mee op stap gingen met onze leerlingen konden ten alle tijden op het platform om info over elke leerling te raadplegen.
Wij weten wat te doen voor elke toekomstige buitenschoolse activiteit.

Onze Schoolfoto Dag staat reeds klaar om te activeren. Thx !

Share with colleagues & friends. Let’s get strong together.

Start IT @KBC

Groot nieuws

Ordolio is verheugd te kunnen mededelen dat wij zijn geselecteerd voor het prestigieuze Start it Accelerate | @KBC programma!

Start IT @KBC

En het houdt niet op...

We zijn geselecteerd voor het programma Microsoft for Startups Founders Hub!

Deze ongelooflijke kans zal ons in staat stellen onze missie te versnellen om clubs en jeugdbewegingen te helpen hun administratieve taken te stroomlijnen en tegelijkertijd de privacy van hun leden te respecteren.