Keep updated, our news,
experiences & future development

Nieuws & Stories

Onze Vereniging/Ordolio In de pers

Toen Ordolio nog Onze Vereniging heette.

Donderdag 20 januari 2022

In de pers verschijnen, is vooral een bekroning van al het harde werk dat we reeds in ons platform hebben geïnvesteerd. Jaar in en jaar uit. We doen het vooral voor onze gebruikers: jeugdbewegingen, sportclubs, verenigingen, scholen, federaties, organisatoren, … en als de pers ons dan opmerkt, is dit een leuk compliment. Dit artikel kwam in 2022 in d epers toen we nog Onze Vereniging heetten.
Enjoy!

“Onze Vereniging in de gazet”

Na maanden van ontwikkelen en finetunen lanceerden we ons platform. Onlangs kregen wij telefoon van een journalist van de Gazet Van Antwerpen. Men had Onze Vereniging gespot en was onder de indruk van alles wat we al hadden verwezenlijkt. Ze noemden het zelfs een “Godsgeschenk voor verenigingen”.

“Momenteel doen Kristof en Alexander heel wat demosessies voor verenigingen. We willen mensen niets opdringen. We tonen de mogelijkheden en achteraf kunnen ze het zelf eens uittesten. Zolang er geen nieuwe leden worden toegevoegd in het platform is alles vrijblijvend.”

Benieuwd naar het verhaal achter Onze Vereniging en het verdere artikel?

Ordolio Onze Vereniging

Share with colleagues & friends. Let’s get strong together.

Start IT @KBC

Groot nieuws

Ordolio is verheugd te kunnen mededelen dat wij zijn geselecteerd voor het prestigieuze Start it Accelerate | @KBC programma!

Start IT @KBC

En het houdt niet op...

We zijn geselecteerd voor het programma Microsoft for Startups Founders Hub!

Deze ongelooflijke kans zal ons in staat stellen onze missie te versnellen om clubs en jeugdbewegingen te helpen hun administratieve taken te stroomlijnen en tegelijkertijd de privacy van hun leden te respecteren.