Voor wie?

➡ Verenigingen, jeugdbewegingen & clubs

➡ Federaties & organisaties

➡ Scholen en buitenschoolse activiteiten

Onze toolbox

Ledenadministratie

zonder zorgen

Evenementen

die écht werken

Webshop

voor al je acties

Attesten & Documenten

helemaal automatisch

Financiële

helderheid en gemak

Foto’s

met privacy ingebouwd

Get in Touch

Vraag een demo aan van Ordolio

Wens je een gratis demo-sessie? Of heb je een specifieke vraag voor ons verkoopteam? Krijg hier een antwoord.

Mail naar Support

Hulp nodig bij het gebruik van Ordolio? Ons team van productexperts staat klaar om problemen op te lossen.

Keep updated, our news,
experiences & future development

Nieuws & Stories

Ledenbeheer

Optimaliseer Uw Ledenbeheer met Onze Geavanceerde Softwareoplossing

In het hart van elke succesvolle vereniging ligt een goed georganiseerd ledenbeheersysteem. Het effectief beheren van ledeninformatie, communicatie, en betrokkenheid zijn essentiële componenten die bijdragen aan de groei en het welzijn van uw gemeenschap. Onze softwareoplossing is ontwikkeld met het oog op deze kritieke behoeften, en biedt verenigingen een krachtige, intuïtieve tool voor het beheren van hun ledenbestand.

Het Belang van Efficiënt Ledenbeheer

Leden vormen de kern van elke vereniging. Hun betrokkenheid en tevredenheid zijn cruciaal voor de duurzaamheid en groei van de organisatie. Echter, zonder de juiste tools kan ledenbeheer snel overweldigend worden, vooral voor verenigingen met een groot ledenbestand. Ons systeem is ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken, door verenigingen in staat te stellen hun leden efficiënt te beheren en hen tegelijkertijd meer betrokken en tevreden te houden.

Kenmerken van Onze Ledenbeheersoftware

Onze software biedt een uitgebreide set van functies ontworpen om alle aspecten van ledenbeheer te vereenvoudigen:

– Gecentraliseerde Ledeninformatie: Houd al uw ledengegevens op één plek bij, inclusief contactinformatie, lidmaatschapsgeschiedenis, en betalingsstatus.
– Geautomatiseerde Communicatie: Stuur eenvoudig nieuwsbrieven, evenementuitnodigingen, en andere belangrijke communicatie naar uw leden.
– Evenementenbeheer: Plan en beheer evenementen direct vanuit de software, inclusief registraties en deelnemerslijsten.
– Betalingsverwerking: Vereenvoudig de inning van lidmaatschapsgelden en andere betalingen met geïntegreerde betalingsverwerking.
– Rapportage en Analyse: Genereer rapporten over lidmaatschapsstatistieken, financiële trends, en evenementenparticipatie om betere beslissingen te nemen.

Voordelen van het Gebruiken van Onze Software

Door onze ledenbeheersoftware te gebruiken, kunt u niet alleen tijd en middelen besparen, maar ook:

– Verbeter de Ledenervaring: Door gestroomlijnde processen en betere communicatie, verhoogt u de tevredenheid en betrokkenheid van uw leden.
– Verhoog de Efficiëntie: Automatiseer routinetaken zoals lidmaatschapsvernieuwingen, betalingsherinneringen, en evenementregistraties om operationele efficiëntie te verbeteren.
– Krijg Diepgaande Inzichten: Met geavanceerde rapportagefuncties krijgt u waardevolle inzichten in de demografie van uw ledenbestand, betrokkenheidsniveaus, en financiële trends.

ledenbeheer via Ordolio

Een Partner in Uw Groei

te verlagen en de betrokkenheid van leden te verhogen, kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: het bouwen en onderhouden van een bloeiende gemeenschap.

In een tijd waarin efficiëntie en betrokkenheid belangrijker zijn dan ooit, biedt onze ledenbeheersoftware de perfecte oplossing voor verenigingen die streven naar excellence. Ontdek vandaag nog hoe onze software uw vereniging kan transformeren, en neem de volgende stap in het verbeteren van uw ledenbeheer en het versterken van uw gemeenschap.

financiën bij Ordolio onder controle.

Share with colleagues & friends. Let’s get strong together.

Start IT @KBC

Groot nieuws

Ordolio is verheugd te kunnen mededelen dat wij zijn geselecteerd voor het prestigieuze Start it Accelerate | @KBC programma!

Start IT @KBC

En het houdt niet op...

We zijn geselecteerd voor het programma Microsoft for Startups Founders Hub!

Deze ongelooflijke kans zal ons in staat stellen onze missie te versnellen om clubs en jeugdbewegingen te helpen hun administratieve taken te stroomlijnen en tegelijkertijd de privacy van hun leden te respecteren.