➡ Verenigingen, jeugdbewegingen & clubs

Ledenbeheer in een wip en een knip

Van 20 uur naar 10 minuten. En we overdrijven niet.

Totaalpakket voor alle administratie en webshopmogelijkheden

Medische fiches, betalingen, zet je eigen volwaardige webshop op, afhalen of versturen

Communicatie was nooit zo snel

Reageer sneller op genuanceerde vragen en bouw onderweg vertrouwen op

➡ Federaties & organisaties

Administratie en easy beheer

Overzicht, structuur, documentenbeheer, sturing en ondersteuning staan centraal.

Zoveel extra’s zoals een volwaardige webshop!

Webshop nodig? Snel uw producten aanbieden aan leden en clubs? Hier start het.

Opvolging en communicatie

Reageer sneller op genuanceerde vragen en bouw onderweg vertrouwen op

➡ Scholen en buitenschoolse activiteiten

Schoolreizen

Organiseer je schoolreis als nooit te voren met het grootste gemak.

Buitenschoolse sporten

Deelnemende leerlingen: documenten, inschrijving of medische fiches.

Schoolfotografie

Overzichtelijk bijbestellen, kiezen, communiceren met leerlingen of ouders.

knowledge base

FAQ voor leden en ouders

Ontdek hoe Ordolio helpt bij het opbouwen van sterkere administratie en operationele efficiëntie voor leden en ouders

Kennis en support

Stel een vraag aan Ordolio als ouder of lid

knowledge base

FAQ voor Admin & Webmasters

Ontdek hoe  Ordolio helpt bij meer overzicht, snelle opvolging en controle, structuur in uw ledenbeheer, webshop en communicatie

Kennis en support

Stel een vraag aan Ordolio als administrator of als Webmaster

Get in Touch

Vraag een demo aan van Ordolio

Wens je een gratis demo-sessie? Of heb je een specifieke vraag voor ons verkoopteam? Krijg hier een antwoord.

Mail naar Support

Hulp nodig bij het gebruik van Ordolio? Ons team van productexperts staat klaar om problemen op te lossen.

Keep updated, our news,
experiences & future development

Nieuws & Stories

Financiën via Ordolio

Eenvoudig en Doeltreffend Financieel Beheer voor Verenigingen

In de wereld van verenigingen speelt een heldere en correcte boekhouding een cruciale rol. Het beheren van de financiën van een vereniging vereist een benadering die zowel eenvoudig als efficiënt is, om zo de nadruk te kunnen leggen op hun kernmissie en -activiteiten. Onze software voor verenigingen is ontworpen om precies aan deze behoefte te voldoen, door een gebruiksvriendelijke oplossing te bieden die helpt bij het nauwkeurig bijhouden van inkomsten, uitgaven, en de algemene financiële gezondheid.

Het Belang van Toegankelijk Financieel Beheer

Verenigingen, groot of klein, hebben te maken met unieke financiële uitdagingen. Van het beheren van lidmaatschapsgelden tot het bijhouden van verschillende uitgaven, de behoefte aan een gestroomlijnde aanpak is duidelijk. Dit is waar onze software het verschil maakt, door de complexiteit van financieel beheer te verminderen en het proces transparanter en toegankelijker te maken.

Voordelen van Onze Boekhoudsoftware voor Verenigingen

Onze software biedt specifieke functies die zijn ontworpen om de boekhoudkundige behoeften van verenigingen direct aan te pakken. Hier zijn enkele van de voordelen die het biedt:

– Eenvoud in Gebruik: De software is gebruiksvriendelijk, waardoor zelfs degenen zonder uitgebreide boekhoudkundige kennis ermee aan de slag kunnen.
– Overzichtelijke Rapportages: Genereer met een paar klikken gedetailleerde rapporten over inkomsten en uitgaven, zodat u altijd weet waar uw vereniging financieel staat.
– Flexibele Exportmogelijkheden: De mogelijkheid om financiële gegevens gemakkelijk te exporteren naar formaten zoals Excel, maakt het eenvoudig om gegevens te delen en te analyseren.

Gericht op de Behoeften van Verenigingen

Onze software is niet alleen een tool voor het bijhouden van de boekhouding. Het is een oplossing die specifiek is ontwikkeld met het oog op de uitdagingen en behoeften van verenigingen. Door termen zoals “boekhouding vereniging”, “boekhoudprogramma voor verenigingen”, en “software voor verenigingen” centraal te stellen in onze aanpak, zorgen we ervoor dat onze software naadloos aansluit bij de wensen van onze gebruikers.

financiën bij Ordolio onder controle.

Integratie met Belcotax voor Vereenvoudigd Fiscaal Beheer

Onze software integreert naadloos met Belcotax, het online systeem van de Belgische Federale Overheidsdienst Financiën. Deze integratie maakt het mogelijk om zonder extra handmatige inspanningen fiscale attesten voor donaties en deelname aan activiteiten te genereren. Het biedt een directe lijn naar de noodzakelijke fiscale rapportages, waardoor verenigingen tijd besparen en fouten verminderen bij het indienen van deze belangrijke documenten.

Automatische Generatie van Fiscale Attesten

Het automatisch genereren van fiscale attesten voor donaties en activiteitendeelnames is een feature die verenigingen bijzonder zullen waarderen. Dit proces verloopt geheel automatisch binnen ons systeem, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om aan de fiscale verplichtingen te voldoen. Of het nu gaat om het erkennen van de financiële bijdragen van donateurs of het bevestigen van de deelname aan betalende activiteiten, onze software zorgt ervoor dat alle benodigde informatie correct en tijdig wordt verwerkt.

Deze integratie en functionaliteit onderstrepen onze inzet om verenigingen te ondersteunen in alle aspecten van hun financieel beheer. Door het automatiseren van processen zoals het genereren van fiscale attesten, kunnen verenigingen zich meer richten op hun kerndoelen, terwijl ze verzekerd zijn van naleving van de fiscale wetgeving. Het is een voorbeeld van hoe onze software verder gaat dan traditionele boekhoudprogramma’s door het bieden van oplossingen die echt zijn afgestemd op de behoeften van verenigingen.

financiën bij Ordolio onder controle.

Conclusie: Uw Partner in Financieel Beheer

We begrijpen dat het beheer van de financiën van een vereniging een delicate taak is die zowel precisie als gebruiksgemak vereist. Onze boekhoudsoftware is ontwikkeld met deze principes in gedachten, om ervoor te zorgen dat verenigingen zich kunnen concentreren op wat werkelijk belangrijk is: hun missie, hun leden, en hun gemeenschap. Door het bieden van een intuïtieve, betrouwbare en toegankelijke oplossing, staan wij klaar als uw partner in financieel beheer.

Ontdek hoe onze software het financieel beheer van uw vereniging kan transformeren, waardoor u meer tijd overhoudt voor de activiteiten die er echt toe doen.

Share with colleagues & friends. Let’s get strong together.

Start IT @KBC

Groot nieuws

Ordolio is verheugd te kunnen mededelen dat wij zijn geselecteerd voor het prestigieuze Start it Accelerate | @KBC programma!

Start IT @KBC

En het houdt niet op...

We zijn geselecteerd voor het programma Microsoft for Startups Founders Hub!

Deze ongelooflijke kans zal ons in staat stellen onze missie te versnellen om clubs en jeugdbewegingen te helpen hun administratieve taken te stroomlijnen en tegelijkertijd de privacy van hun leden te respecteren.