Keep updated, our news,
experiences & future development

Nieuws & Stories

Maak eenvoudig een webshop bij Ordolio !
Maak eenvoudig je webshop aan. En dan menen we een volwaardige webshop met alles erop en eraan ! Vanaf nu kan je webshops aanmaken en online verkopen.

🛒 Webshop Module:

Een Nieuwe Dimensie van Mogelijkheden

Een van de meest opwindende toevoegingen aan onze app is de nieuwe Webshop Module! Hiermee kunnen jullie nu eenvoudig producten beheren en verkopen via jullie verenigingsapp. De module omvat een krachtige voorraadbeheerfunctie, waardoor jullie moeiteloos controle kunnen houden over jullie producten. Je kan deze functie vinden bovenaan in jullie dashboard als jullie aanmelden als webmaster of administrator.

Mini Shops: Een Extra in Jullie Eigen Verkoopplatform

Met de Mini Shops-functie kunnen jullie specifieke producten in de schijnwerpers zetten. Stel zelf verkoopdoelen in en promoot jullie producten op een manier die past bij jullie vereniging. Het is een geweldige kans om jullie leden te betrekken en de verkoop van specifieke producten te stimuleren. Veel plezier met de toffe verkoop acties! Wij zijn alvast benieuwd.

Hier start uw webshopvlot en snel

Share with colleagues & friends. Let’s get strong together.

Start IT @KBC

Groot nieuws

Ordolio is verheugd te kunnen mededelen dat wij zijn geselecteerd voor het prestigieuze Start it Accelerate | @KBC programma!

Start IT @KBC

En het houdt niet op...

We zijn geselecteerd voor het programma Microsoft for Startups Founders Hub!

Deze ongelooflijke kans zal ons in staat stellen onze missie te versnellen om clubs en jeugdbewegingen te helpen hun administratieve taken te stroomlijnen en tegelijkertijd de privacy van hun leden te respecteren.