Voor wie?

➡ Verenigingen, jeugdbewegingen & clubs

➡ Federaties & organisaties

➡ Scholen en buitenschoolse activiteiten

Onze toolbox

Ledenadministratie

zonder zorgen

Evenementen

die écht werken

Webshop

voor al je acties

Attesten & Documenten

helemaal automatisch

Financiële

helderheid en gemak

Foto’s

met privacy ingebouwd

Get in Touch

Vraag een demo aan van Ordolio

Wens je een gratis demo-sessie? Of heb je een specifieke vraag voor ons verkoopteam? Krijg hier een antwoord.

Mail naar Support

Hulp nodig bij het gebruik van Ordolio? Ons team van productexperts staat klaar om problemen op te lossen.

Keep updated, our news,
experiences & future development

Nieuws & Stories

Grenzeloze Mogelijkheden voor Clubbeheer

Op een koude herfstavond, terwijl de bladeren buiten het clubhuis van de plaatselijke voetbalvereniging ritselden, zat Marianne, de penningmeester, over haar laptop gebogen. De taak was duidelijk, maar allesbehalve eenvoudig: de jaarlijkse ledenadministratie en ticketverkoop voor het komende seizoen stroomlijnen. Het systeem dat ze gebruikten was verouderd, traag en beperkt. Dit was het moment waarop ze besloot om Ordolio, een platform zonder grenzen voor clubbeheer, te introduceren.

De Uitdaging

Clubbeheer is vaak een complexe puzzel van lidmaatschapsregistraties, financiële administratie, en eventmanagement. Voor Marianne was de grootste uitdaging de beperkte capaciteit van hun huidige systeem, waardoor ze niet alleen gefrustreerd raakte, maar ook waardevolle tijd verloor.

De Oplossing van Ordolio

Ordolio biedt een revolutionaire oplossing voor clubs en organisaties van alle groottes. Het platform ondersteunt ongelimiteerde gebruikersregistraties, waardoor zowel kleine als grote organisaties hun leden efficiënt kunnen beheren.

  • Onbeperkte Registraties en Activiteiten: Geen limieten op het aantal gebruikers of transacties. Of het nu gaat om ticketverkoop of merchandise, Ordolio kan het aan.
  • Schaalbare Prestaties: Ontworpen om duizenden verzoeken per seconde te verwerken, biedt Ordolio stabiliteit tijdens piekmomenten, zoals tijdens grote verkoopdagen of inschrijvingsperioden voor evenementen.
  • Volledige Ondersteuning: Ordolio’s klantenservice staat klaar om organisaties te helpen bij grote evenementen of bij het testen van de platformcapaciteiten, beschikbaar via [email protected].

Het Resultaat

Na de overstap naar Ordolio merkte Marianne een drastische verbetering in de efficiëntie van clubbeheer. Wat eerst uren duurde, kon nu in minuten worden voltooid. Met een tevreden glimlach keek ze naar de rustige nacht buiten en wist dat deze nieuwe tool haar club zou helpen om zonder grenzen te groeien.

Share with colleagues & friends. Let’s get strong together.

Start IT @KBC

Groot nieuws

Ordolio is verheugd te kunnen mededelen dat wij zijn geselecteerd voor het prestigieuze Start it Accelerate | @KBC programma!

Start IT @KBC

En het houdt niet op...

We zijn geselecteerd voor het programma Microsoft for Startups Founders Hub!

Deze ongelooflijke kans zal ons in staat stellen onze missie te versnellen om clubs en jeugdbewegingen te helpen hun administratieve taken te stroomlijnen en tegelijkertijd de privacy van hun leden te respecteren.