Website laten maken

voor je club of vereniging

Nood aan een professionele website voor je club of vereniging? Bij Ordolio kan je rekenen op jarenlange expertise in de verenigingswereld.

⬇️

Waarom kiezen voor Ordolio?

  • Jarenlange expertise in het bouwen van websites
  • Mee met de verenigingswereld en zijn noden
  • Gratis integratie met ons platform

Jouw website van A tot Z

Bij Ordolio begrijpen we jouw unieke behoeften als vereniging of club.

Ontdek waarom zoveel verenigingen en clubs voor Ordolio kiezen om hun website te laten maken.

Jouw huisstijl

Jouw website.

We zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij de huisstijl van jouw vereniging of club. Van jouw logo tot kleurenschema, onze websites weerspiegelen jouw identiteit.

Responsief

Voor elk apparaat.

Onze websites zijn volledig responsief en zien er geweldig uit op zowel desktop, tablet als mobiel. Zo hebben jouw leden altijd en overal toegang tot jouw website.

Ondersteuning

Je staat niet alleen.

Ordolio staat klaar om je te helpen met al je vragen en problemen. Of het nu gaat om technische ondersteuning of advies over de beste functies voor jouw website, wij zijn er voor jou.

Integratie met ons platform

Alles in één.

Profiteer van een naadloze integratie met het Ordolio platform.

Toon je aankomende evenementen, hou iedereen op de hoogte met je kalender, of deel nieuwtjes: allemaal vanuit Ordolio, rechtstreeks gepubliceerd op je website.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een website?

De kosten van een website kunnen variëren en hangen af van wat jij precies wilt en nodig hebt.

Bij Ordolio begrijpen we dat elke vereniging en club uniek is, en daarom bespreken we graag jouw specifieke wensen tijdens een eerste gesprek. We zetten dan alles op een rijtje: van de benodigde functies en het design tot de integraties met ons platform.

Na dit gesprek kunnen we een gerichte prijsinschatting geven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, gewoon helderheid en transparantie.

Hoe lang duurt het om een website te maken?

Dat hangt af van de complexiteit en jouw specifieke wensen.

Over het algemeen kunnen we binnen een paar weken tot een paar maanden een volledig functionele en mooie website opleveren.

Tijdens ons eerste gesprek geven we je een duidelijker idee van de tijdlijn op basis van jouw behoeften.

Hoe zit het met SEO?

Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines.

We bouwen onze websites met de beste SEO-praktijken in gedachten, zodat jouw vereniging of club online goed zichtbaar is en makkelijk gevonden wordt door potentiële leden.

Kan ik mijn bestaande website naar Ordolio verhuizen?

Ja, dat kan!

We helpen je graag met de migratie van je bestaande website naar ons platform. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van het overzetten van content tot het integreren van onze tools en functies. Zo heb je alle voordelen van Ordolio zonder gedoe.